Fashion

MELLER sunnies

S2

Hey jonkies, hier ben ik weer! Sun is out, en dat maakt me gelukkiger dan ooit. Bij de aanlokkelijke start van de zomer horen natuurlijk ook fancy zonnebrillen. Zo kwam ik het merk MELLER op het spoor via Facebook en Instagram. Eenvoudig maar stijlvol design. Net wat ik wilde. Lees snel verder om deze knapperd van dichterbij te bekijken!

De service is echt fantastisch. Dinsdag besteld, woensdag verzonden (met DHL), donderdag in huis. Een makkie. De bestelling kwam dan ook nog eens ongeschonden en in een heel chique doosje aan. Het kon niet beter zijn! In het doosje zit ook nog een doekje om de glazen mee te poetsen en een stoffen zakje dat je als brillendoos kan gebruiken.

S4

S3

Zoals je ziet, zijn het reflecterende brillenglazen. Daar was ik specifiek naar op zoek. Vroeger was ik er niet zo’n fan van, maar nu begin ik het steeds mooier te vinden. Stiekem vind ik het ook gewoon leuk om iedereen te kunnen spotten zonder dat het opvalt (niemand kan zien waar je naar kijkt hihi). Maar al bij al vind ik het gewoon erg mooi.

S5

De kleur van de reflecterende glazen is eerder donkerblauw, maar MELLER heeft nog andere tinten in het aanbod (denk aan appelblauwzeegroen, groenachtig of helemaal niet reflecterend). Dit model is Nyasa Graffite Mare.  Ik vond het zwart met grijs gevlekte montuur heel leuk passen bij de reflecterende glazen (die natuurlijk ook UV-beschermend zijn). Alle modellen van het merk zijn unisex.

Als je erdoor kijkt, ziet de wereld er gewoon iets donkerder uit, net zoals bij andere zonnebrillen. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je alles opeens blauw ziet! Geen paniek.

S1

Deze prachtige sunnies heb ik dan nog eens kunnen scoren voor 35 euro, waar nog eens een flinke korting bij kwam. Super tevreden over: ik denk dat deze zo ongeveer permanent op mijn neus gaan staan deze zomer. MELLER, I love you.

Nyasa Graffite Mare MELLER – € 35

S6

Welke zomeritems hebben jullie al binnengehaald?

Een dikke bisou van mij,
Een bisou d’elle,
Een biselle,
Handtekening

 

Standaard

6 gedachtes over “MELLER sunnies

  1. Oh ik ben ook al een tijdje naar Meller zonnebrillen aan het kijken, die blauwe glazen zijn zo leuk! Ik durf alleen niet bestellen omdat ik schrik heb dat ik met zo’n montuur niet zou staan haha 🙂 Staat jou prachtig!

    Like

    • Ja, het is eens wat anders he! 😉 De monturen zijn minder groot dan ik had verwacht, dus je hoeft echt geen schrik te hebben dat het té veel van het goede zou zijn!! Bestellen, die handel, zou ik zeggen 🙂 Dankjewel voor al het liefs!

      Like

  2. Hoi, ik weer haha! Ik ga eentje bestellen maar kan nu niet kiezen tussen de lichtblauwe of de donkerblauwe glazen 🙂 Zijn deze die jij hebt echt felblauw of vrij donker ? Dankjewel he !

    Like

    • Goede beslissing!! De glazen van mijn model zijn eerder aan de donkerblauwe kant, maar ik denk dat de lichtblauwe tint misschien het leukst staat bij blond haar 😉 Moet je even over nadenken! Maar een MELLER in huis halen is sowieso een topidee!

      Like

Plaats een reactie