Travel

Berlijn #1

Hey loves,

Eindelijk krijgen jullie wat Berlijnse kiekjes te zien op jullie scherm! Dit is het eerste deel van de reeks Berlijn, waarop waarschijnlijk nog een stuk of 2 blogberichten zullen volgen. Een mooi samenraapsel foto’s van enkele dagen heerlijk vertoeven in de Duitse hoofdstad vol hipsters, braadworsten en fietsers.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

De eerste dag haastten we ons naar een lokale vlooienmarkt, die helaas net ging sluiten. Sommige kraampjes werden al leeggehaald en opgedoekt, maar het is ons toch gelukt deze drie pareltjes op te vissen. Het was m’n zus die ze kocht voor op haar studentenkot! Ziet er toch super leuk uit als je ze inkadert, niet?

Processed with VSCO with f2 preset

Koffie is altijd een goed idee. Berlijn is de stad van de hipsters en bijgevolg ook van tonnen cappuccino’s en leuke bars. Gezellig (en lekker) als tussendoortje toen we uitgeput waren van het rond sjokken in de Hackesche Höfe, schattige binnenplaatsjes en tuintjes die volgepropt zijn met unieke winkels.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

De beste hamburger die ik gegeten heb was ongetwijfeld die van Burgermeister. Een primitief maar duidelijk populair hamburgerkraam onder de treinsporen. Hemels lekker. Alleen daarvoor zou ik terug willen!

Processed with VSCO with f2 preset

We gingen ook even langs bij de Zalando Outlet. Helaas niks gekocht, maar wel onder de indruk van de hoeveelheid kleding die daar hangt, het mooie gebouw en de spotprijsjes. Miljaarde.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with b5 preset

KaDeWe mag ook niet vergeten worden. Hét warenhuis. Kaufhaus des Westens als je wil. De Harrods van Berlijn! Perfect om van een (welliswaar prijzige) lunch met uitzicht te genieten en alle verdiepingen af te schuimen. We lieten onze ogen begerig over alle luxemerken dwalen, maar kwamen natuurlijk met zo goed als lege handen terug buiten. Zo gaat dat in KaDeWe.

Berlijn is en blijft mijn lievelingsstad! Ze bruist van energie en heeft een interessante geschiedenis. Achter elke hoek ligt er een nieuwe dosis inspiratie op je te wachten. Kunst, eten, shoppen, cultuur, transport… Niks dat er niet is.

Een dikke bisou van mij,
Een bisou d’elle,
Een biselle,
Handtekening

Advertenties
Standaard

3 gedachtes over “Berlijn #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s