Lifestyle

5 apps die je nog niet kende

Dag lieverds, hier ben ik weer.

Ben je zowel smartphoneverslaafd als zoekend naar nieuwe snufjes en apps? Dan is deze blogpost speciaal voor jou geschreven. Hou je vast, want hier komen 5 van mijn favoriete apps waar ook jij zeker en vast iets mee kunt aanvangen.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

BALANCED

Je kent het wel. Zulke dingen waarvoor je eigenlijk meer tijd wilt vrijmaken of aandacht voor wilt hebben, maar het lukt gewoon niet. Misschien door te veel stress, drukte of chaos. Misschien door luiheid. Geen paniek. Dankzij de gratis app Balanced is je leven pas echt in evenwicht. Wil je vaker mediteren? Wil je meer aandacht aan je financiën besteden? Meer foto’s maken? Naar het journaal kijken? Vaker fitnessen? Boeken beginnen lezen? Tot rust komen? Wandelingen maken? Brieven schrijven? Koken? Kies uit een lijst activiteiten (of verzin er zelf een specifieke) en geef aan hoe vaak je de ‘taak’ wilt uitvoeren. De app doet de rest. Als je een taak hebt uitgevoerd, swipe je gewoon naar rechts. Eenvoudig maar effectief! Je zal snel merken dat je je tijd meer benut.

Balanced | gratis | iOS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

HERE WEGO

HERE WeGo is een app waarmee je offline kaarten kunt downloaden, zodat je altijd een gps op zak hebt – ook al heb je geen wifi. Je kan routes berekenen en rekening houden met openbaar vervoer. De wegbeschrijving kan zelfs door middel van gesproken instructies weergegeven worden. Een niet te missen app voor op reis, maar ook voor in je eigen buurt.

Here WeGo | gratis | iOS, Android

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

ROOM FOR THOUGHT

Deze app is geen handig snufje, maar wel een hele fijne applicatie voor iedereen die van fotografie houdt. Room for thought geeft je elke dag op een random ogenblik een melding: pic your moment now. Als je dan de app opent, krijg je eerst een leuke animatie van 10 seconden te zien en daarna wordt de camera automatisch geopend. Je hebt dan 3 seconden om een foto te nemen van iets waar je op dat moment mee bezig was/dat in je omgeving te zien was. Zo krijg je een leuke collage van foto’s uit elke dag van je leven. Heel leuk om af en toe door je virtuele dagboek te scrollen!

Room for thought | gratis | iOS, Android

SPLITWISE

Geld lenen, rekeningen verdelen… Het is altijd een issue met vrienden. Tenzij je Splitwise introduceert in je vriendenkring. Hierin kan je heel gestructureerd rekeningen maken en aangeven onder wie dat geld verdeeld moet worden of wie er betaald heeft. Je kan zelfs instellen dat iemand een groter deel van het totaal (bv 80 %) moet betalen. Zo heeft iedereen altijd z’n schulden en leningen bij de hand. Makkelijk, toch?

Splitwise | gratis | iOS

Processed with VSCO with a5 preset

M. CYCLES

Voor alle vrouwen onder ons, jullie weten wat voor een maandelijke heisa het soms is met moeder natuur. Elk meisje heeft haar eigen manier om haar menstruatiecyclus min of meer bij te houden, maar voor zij die er nog steeds niet in geslaagd zijn, zijn er natuurlijk ook tal van handige apps die je erbij kunnen helpen. Ik gebruik Monthly Cycles. Deze is heel handig en houdt bovendien rekening met je persoonlijke gegevens. Met een duidelijke kleurencode kan je in één oogwenk zien wanneer je je maandstonden zal krijgen. Na een tijdje kent deze app je lichaam beter dan wie dan ook en kan het precies zeggen wanneer en voor hoe lang die geweldige maandelijkse periode zal blijven duren. Nu hoef je tijdens je menstruatie al niet te tellen en rekenen, dat is al iets.

M. Cycles | gratis | iOS, Android

Ziezo, ik hoop dat jullie nu weer wat nieuws kunnen opzoeken in de App Store. Veel plezier ermee! Als je nog vragen hebt, stel ze gerust in de comments! Tot snel x

Een dikke bisou van mij,
Een bisou d’elle,
Een biselle,
Handtekening

Advertenties
Standaard

2 gedachtes over “5 apps die je nog niet kende

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s